مجسمه شکست والرین در مقابل ایرانیان از میدان انقلاب برداشته شد ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران/ بارش برف و باران در چند محور کشور ادارات و بانک‌های هرمزگان فردا تعطیل شدند رأی پرونده قتل زهرا میرزایی مجری تلویزیون صادر شد ۱۰ فناوری برتر در سال ۲۰۲۶ را بشناسید واریز رفاهیات شب یلدا ویژه کارکنان آموزش و پرورش مدارس، ادارات و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود

افزایش خطر آسم در کودکان با مصرف زودهنگام آنتی بیوتیک

یک مطالعه جدید روی موش ها نشان می دهد قرار گرفتن زودهنگام در معرض آنتی بیوتیک ها ممکن است با تغییر باکتری های روده کودک، خطر ابتلا به آسم را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر. محققان گزارش دادند که آنتی بیوتیک ها می‌توانند به طور خاص تولید این دول پروپیونیک اسید (IPA) را در روده کاهش دهند، یک ماده بیوشیمیایی که برای محافظت طولانی مدت در برابر آسم ضروری است.

 

«بن مارسلند»، محقق ارشد و پروفسور ایمونولوژی دانشگاه موناش در استرالیا، گفت: «ما دریافتیم که نتیجه درمان آنتی‌بیوتیکی کاهش باکتری‌هایی است که IPA تولید می‌کنند، در نتیجه یک مولکول کلیدی که پتانسیل پیشگیری از آسم را دارد، کاهش می‌یابد.»

 

محققان دریافتند هنگامی که در اوایل زندگی به موش‌های آزمایشگاهی آنتی بیوتیک داده شد، بیشتر مستعد واکنش‌های آلرژیک به گرد و غبار شدند. آسم انسان معمولاً در اثر قرار گرفتن در معرض گرد و غبار ایجاد می‌شود.

 

به گفته محققان، این حساسیت به آلرژن‌های گرد و غبار در موش‌ها حتی پس از اینکه سطح میکروبیوم روده و IPA به حالت عادی برگشت، در درازمدت ادامه یافت.

 

محققان خاطرنشان کردند که این نشان می‌دهد که عملکرد IPA در ایجاد یک پاسخ ایمنی سالم به ویژه در اوایل زندگی مهم است.

 

علاوه بر این، هنگامی که موش‌ها در اوایل زندگی رژیم غذایی خود را با IPA تکمیل کردند، به طور مؤثری از آلرژی به گرد و غبار و آسم درمان شدند.

 

مارسلند در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در سال اول زندگی می‌تواند تأثیر ناخواسته‌ای در کاهش باکتری‌هایی داشته باشد که سلامتی را ارتقا می‌دهند. ما اکنون از این تحقیقات می‌دانیم که آنتی بیوتیک ها منجر به کاهش IPA می‌شوند. همچنین دریافتیم که در اوایل زندگی برای بالغ شدن سلول‌های ریه ما حیاتی است، و آن را به یک کاندید برای پیشگیری اولیه از التهاب راه‌های هوایی آلرژیک تبدیل می‌کند.»

 

به گفته مارسلند، این یافته‌ها اهمیت ایجاد میکروبیوم روده پایدار در کودکان را تقویت می‌کند.

 

علاوه بر این، مکمل‌های غذایی غنی از IPA ممکن است به کودکان کمک کند تا از آسم در آنها پیشگیری شود. به گفته محققان، با این حال، این موضوع باید در انسان آزمایش شود، زیرا تحقیقات حیوانی همیشه در انسان صدق نمی‌کند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار